• pagetitle pagetitle pagetitle

Bedrijfskleding

Onze merken:

We hebben een groot assortiment bedrijfskleding en promotioneel textiel, die u kunt voelen, bekijken en vasthouden in onze showroom.

Staat er niet bij wat je zoekt? Neem contact op en wij gaan het voor je regelen!

Kleding Management Systeem 

Voor klanten die bedrijfskleding op regelmatige basis bij ons afnemem, bieden wij het Kleding Management Systeem aan. Gemakkelijk inloggen op onze website om zo binnen uw eigen omgeving bestellingen te plaatsen, informatie te bekijken en budgetten te bepalen. 
Meer informatie? Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Onze service

Bedrukken Bedrukken Bedrukken

Bedrukken

Uiteraard kunnen wij de kleding voorzien van je bedrijfslogo of naam, door middel van zeefdruk, transferemblemen, etc. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Borduren Borduren Borduren

Borduren

Je bedrijfsnaam of logo geborduurd op de kleding behoort ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag hierover.

Kwaliteit en service!

Promohouse brengt graag jouw bedrijf onder de aandacht! Wij zijn specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. Wij zorgen graag dat jij en jouw medewerkers indruk maken en herkenbaar zijn.

Bij Promohouse geloven we in een persoonlijke aanpak, van advies tot levering. Aan de hand van jouw wensen en eisen komen we tot een kledingconcept wat past bij de cultuur en werkwijze van jouw bedrijf. Dat doen we door goed te luisteren naar je wensen en die te vertalen naar een voorstel op maat en passend binnen je budget. Het bedrukken van het logo doen we in onze eigen textieldrukkerij vaak door middel van een transferembleem. Het voordeel van een transferembleem is dat wij deze op voorraad houden zodat nabestellingen snel en in een lage oplage al geleverd kunnen worden. Natuurlijk kunnen we de kleding ook voorzien van een geborduurd logo en/of persoonsnaam om de kleding nog meer onderscheidend te maken. 

Staat er niet bij wat u zoekt? Vraag het ons.

Contactformulier

Onze klanten

We zijn trots op onze klantenkring, allemaal mooie bedrijven: groot, klein, regionaal, nationaal en internationaal. Toch hebben ze allemaal wat gemeen: ze krijgen de aandacht die ze verdienen om indruk te maken!

Een selectie van onze klanten.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.