Over ons

Op zoek naar een bedrijf dat het anders doet op gebied van relatiegeschenken, bedrijfs- en promokleding, give aways en kerstpakketten? Onze toegevoegde waarde ligt in het adviseren en creatief meedenken, om samen tot een leuk, mooi en verrassend concept te komen. Wij zijn betrokken, snel en flexibel en helpen je graag persoonlijk.

We heten je graag van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Met een showroom van maar liefst 600m² vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken en kerst- en themapakketten.

Maak een afspraak in onze showroom: 055 - 578 88 05
Liever online je afspraak inplannen? Geen probleem dat kan hier

Onze showroom is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Lukt dat niet in de agenda, dan maken we graag een afspraak buiten kantoortijd. We besteden veel aandacht aan onze showroom, kom langs en laat je verrassen. Uiteraard staat de koffie voor je klaar.

Afbeelding
Afbeelding

Verrassend anders!

Promohouse bestaat sinds 1998 en door een voortdurende groei van activiteiten werd in 2013 een fraai nieuwbouwpand in Apeldoorn Noord betrokken. In dit pand met showroom van maar liefst 600m2 vindt je goed gestyled per productgroep een grote collectie bedrijfs- en promotiekleding, premiums, relatiegeschenken, kerst- en themapakketten. Vanuit deze showroom is het team van Promohouse optimaal in staat om jou te adviseren. Dat adviseren doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en deze te vertalen naar een onderscheidend product. Dat doen we al heel wat jaren en hebben daardoor een hechte, persoonlijke band opgebouwd met onze relaties. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven maar ook scholen, instellingen, sportclubs en verenigingen weten de weg naar Promohouse te vinden.

Kwaliteit en service

Een belangrijk uitgangspunt van Promohouse! Vanaf het moment van een (product)idee of concept tot de realisatie van het uiteindelijke product of concept denken wij voortdurend met je mee en checken we per fase of het product voldoet aan jouw wensen en eisen. Veel bedrijven, scholen en verenigingen adviseren wij op het vlak van corperate identity. Dat varieert van het leveren van een balpen tot een speciaal gemaakte polo.

Promohouse levert naast de bestaande producten ook custom made premiums, bedrijfs- en promotiekleding, maatwerk in de meest exclusieve vorm.

Bij het bepalen van het ontwerp werken we veelal met een voorbeeldprint om jou daardoor een goede indruk te geven van het te leveren artikel. Na goedkeuring leveren we het product binnen de afgesproken levertijd, snel en vakkundig en altijd volgens de vooraf gestelde specificaties.

Bij Promohouse heb je altijd te maken met een vast, persoonlijk en vakkundig aanspreekpunt. Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen doen kunnen we net een stapje extra zetten om te zorgen voor een tevreden klant!

Wij zijn specialist in bedrijfskleding en promotioneel textiel. Wij zorgen graag dat jij en jouw medewerkers indruk maken en herkenbaar zijn. we geloven in een persoonlijke aanpak, van advies tot levering.

Afbeelding

Aan de hand van jouw wensen en eisen komen we tot een kledingconcept wat past bij de cultuur en werkwijze van jouw bedrijf. Het bedrukken van het logo doen we in onze eigen textieldrukkerij vaak door middel van een transferembleem. Het voordeel van een transferembleem is dat wij deze op voorraad houden zodat nabestellingen snel en in een lage oplage al geleverd kunnen worden. Natuurlijk kunnen we de kleding ook voorzien van een geborduurd logo en/of persoonsnaam om de kleding nog meer onderscheidend te maken. 

Klantcase 1

Bedrukken

Uiteraard kunnen wij de kleding voorzien van je bedrijfslogo of naam, door middel van zeefdruk, transferemblemen, etc. We adviseren je graag over de mogelijkheden.

Klantcase 2

Borduren

Je bedrijfsnaam of logo geborduurd op de kleding behoort ook tot de mogelijkheden. We adviseren je graag hierover.

Klantcase 3

Passen op locatie

Geen tijd om naar onze showroom te komen? Of wil je gemakkelijk en snel medewerkers kleding laten passen? Dan komen we gewoon naar jouw eigen locatie met onze bus. Geen probleem!

Meer lezen

 

 

Afbeelding

Bedrijfskleding en Promotiekleding bij Promohouse Apeldoorn

Promohouse is de plek waar alle bedrijfskleding en werkkleding te zien is. Passen is uiteraard ook geen probleem. Medewerkers in herkenbare en goede kleding van het bedrijf op locatie, bij klanten of tijdens een evenement zorgt voor een totaalbeeld. Bij ons vind je de kwaliteitsmerken Havep, Mascot, Snickers en Tricorp in het assortiment.

Ook veiligheidsschoenen van o.a. de merken Redbrick, Grisport, Puma en Quick. Merken die staan voor een eigentijdse uitstraling, een lange levensduur en een perfecte pasvorm. Aan de hand van jouw wensen en eisen komen we tot een kledingconcept wat past bij de cultuur en werkwijze van jouw bedrijf.

Van relatiegeschenken tot kerstpakketten

We hebbben een uitgebreid assortiment met mogelijkheden om je bedrijf, organisatie of evenement extra aandacht te geven. Laat je inspireren in onze showroom voor alle promotie artikelen en relatiegeschenken bedrukt met bedrijfslogo.

Op zoek naar leuke en toepasselijke thema- of kerstpakketten? We hebben een uitgebreid assortiment om personeel of zakelijke relaties extra aandacht te geven. Bezoek onze showroom om geïnspireerd te worden om bijvoorbeeld een eigen themapakket of kerstapkket samen te stellen.

 

Afbeelding

 

 

Het Team

Medewerker 1

Edwin

Medewerker 2

Monique

Linda

Linda

Pieter

Pieter

Marthe

Marthe

Medewerker 3

Michiel

Suzanne

Henriette

Vacatures

Bekijk onze vacatures

 

 

Neem contact met ons op

Error 404
 • Usp 1
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • 600m2 Showroom
   • Bezoek onze showroom voor inspiratie!
 • Usp 2
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Verrassend anders
   • Relatiegeschenken, bedrijfskleding & kerstpakketten
 • Usp 4
  • Icon (Afbeelding)
  • Usp tekst
   • Persoonlijke service en advies
   • Neem contact met ons op 055-578 88 05