• pagetitle pagetitle pagetitle

Sinterklaas

De kruidnoten liggen alweer een tijdje in de winkel en dat betekent dat Sinterklaas er weer aan komt! 
Wil jij bijvoorbeeld voor al je medewerkers een leuke Sint-attentie doen? Wij kunnen het voor je regelen, bijvoorbeeld met een brievenpuspakje van de Sint. Thuisbezorgd op huisadres!
 
Bestel op tijd om te zorgen dat de pakketten op tijd binnen zijn voor Sinterklaas.
 
Neem contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende aanvraag of kom langs in onze showroom. 

Bestellen?

Mail jouw wensen naar info@promohouse.nl en we maken graag een vrijblijvende offerte voor je!

Brievenbusverrassing Brievenbusverrassing Brievenbusverrassing

Brievenbusverrassing

In de brievenbus ontvangt u een lekkere traktatie van Sint en Piet. Het compacte brievenbusgeschenkdoosje bevat een zakje Sintschuimpjes, een zakje Bolletje originele kruidnoten, een zakje Bolletje gemengde chocolade kruidnoten en een netje Euro chocolademunten 50gr, wat een verwennerij!

Prijs: € 3,95 ex btw

Brievenbusverrassing XL Brievenbusverrassing XL Brievenbusverrassing XL

Brievenbusverrassing XL

In de brievenbus ontvangt u een lekkere traktatie van Sint en Piet. Verpakt in een schitterende rode Sint Nicolaas geschenkdoosje ontvang je een zakje Sintschuim, Bolletje kruidnoten, een speculaas pop, een netje chocolade munten, een zak Bolletje gemengde chocolade kruidnoten en speculoos poppetjes. Wat een verwennerij!

Prijs: € 5,75 ex btw

Sint jute snoepzak Sint jute snoepzak Sint jute snoepzak

Sint jute snoepzak

Verpakt in de bekende Sint Nicolaas jute zak, diverse snoeperijen zoals een zak schuimpjes, een zakje Haribo kindermix, mini kruidnootjes en zoete harde vruchtensnoepjes (100 gr). Een kadootje dat past bij het 5 december feest.

Prijs: € 6,95 ex btw

Scavi Time! Scavi Time! Scavi Time!

Scavi Time!

Sinterklaas genietend van een heerlijk glas Scavi & Ray. In dit cadeau verpakt in een prachtige speciaal ontworpen Giftbox, twee sierlijke champagneflûtes met een flesje Prosecco Frizazante 20cl. Natuurlijk gemaakt van de Proseccodruif met fruittonen zoals abrikoos en perzik. Voor het grote Sint Nicolaas feest hebben wij het aangevuld met twee feestlijke zakjes originele kruidnoten van Bolletje. Deze versie is voor 18+ maar een alcoholvrije versie is ook verkrijgbaar.

Prijs: € 12,50 ex btw

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.