• pagetitle pagetitle pagetitle

Tricorp actie

Op zoek naar goede en moderne bedrijfskleding in de transportsector? 

In samenwerking met Tricorp bieden wij van Promohouse jouw transportbedrijf de mogelijkheid om te ontdekken wat wij kunnen bieden op gebied van bedrijfskleding. In de transportsector is kwalitatief goede bedrijfskleding van groot belang, dat begrijpen wij. Als leverancier van Tricorp denken we graag met je mee, of het nu gaat om mogelijkheden op gebied van bestellen, keuze voor duurzame bedrijfskleding of veiligheid.

Een deel van de bedrijfskleding van Tricorp is specifiek gericht op de transportsector. Denk bijvoorbeeld aan kleding met een High Visibility normering, stretch kleding om gemakkelijk in en uit te stappen en Tech Shell kleding voor werkzaamheden in een magazijn. 

Vraag nu gratis een Tricorp proefpakket aan!

Onderaan deze pagina vind je het aanvraagformulier! De inhoud van het proefpakket stellen we in overleg met jouw bedrijf samen, zodat we je zo goed mogelijk kunnen bedienen.

De voordelen op een rij

  • Snel bestellen via ons digitale Kleding Management Systeem
  • Altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
  • Advies over kwaliteit en duurzaamheid
  • Persoonlijk contact en onafhankelijk advies

Over Tricorp 

Tricorp is opgericht in 1993 en ontwikkelt en produceert de beste werkkleding voor iedere professional. Werkkleding moet perfect passen. Het postuur en de wensen van de  professional maken niet het verschil. Tricorp maakt het verschil. En dat doen ze door het ontwikkelen van collecties uniforme werkkleding die beschikbaar zijn in diverse maten en pasvormen. Werkkleding moet passen bij het werk van de professional. En daarom biedt Tricorp één collectie werkkleding die bij iedere professional past. In 2021 heeft Tricorp Rewear geïntroduceerd, een volledig circulair kledingpakket. Rewear is voornamelijk gemaakt van gerecyclede polyester of een mix van gerecyclede polyester en biologisch katoen. Hiermee zet Tricorp een grote stap om bedrijfskleding duurzamer te maken!

Over Promohouse

Op zoek naar een bedrijf dat het anders doet op gebied van bedrijfskleding? Onze toegevoegde waarde ligt in het adviseren en creatief meedenken, om samen tot een goed, mooi en verrassend concept te komen. Wij zijn betrokken, snel en flexibel en helpen je graag persoonlijk.

Op gebied van bedrijfskleding voor de transportsector hebben wij een breed assortiment. Denk aan de basics als t-shirts, poloshirts en sweaters en werkbroeken, maar ook High Visibility kleding en zelfs Multinorm kleding. Wil je de kleding gewoon even voelen en passen? We komen graag bij je langs, maar je bent ook welkom in onze showroom in Apeldoorn. Kom langs en laat je verrassen. Wij denken graag met je mee!

Tricorp proefpakket aanvragen!

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.