• pagetitle pagetitle pagetitle

Zomerpakketten

De zomer komt er eindelijk aan! Het wordt beter weer en de regels versoepelen. Wil je jouw medewerkers en/of relaties deze zomer verrassen? Lees dan snel verder!

We hebben een aantal leuke pakketten geselecteerd, die we snel kunnen leveren. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een aantal verrassende producten, die je kunt bedrukken met eigen logo en opmaak om deze zomer indruk te maken!

Zomers ontspannen

Een weekendje weg? Met deze luxe Janzen travel set kun je gerust op pad. 

 • Janzen travel set: Shampoo, Showergel, Body Lotion en Conditioner à 35 ml
 • Gele handwaaier van papier
 • Sleutelhanger slipper
 • Zakje zonnenbloemzaadjes


Prijs: € 15,95 (ex BTW en verzendkosten)

Zomers borrelen

Borrelen in de zomer is altijd een goed idee! Lekker voor het avondeten borrelen of juist lekker erna. Met een borrelpakketje voor de brievenbus maak je je ontvangers zeker blij. Het beige brievenbusdoosje met kreten maakt het pakketje helemaal af! Wilt u toch een andere verpakking? Pas gemakkelijk aan en kies de verpakking die jij wenst. Met een wijntje, borrelspel, olijven, nootjes en een ijsje met alcohol gaat men zeker een gezellige borrel tegemoet :)

Prijs: € 10,65 (ex BTW en verzendkosten)

Zomerse BBQ

Ben jij gek op BBQ’en? Dan is dit pakket met een instant barbecue een goede keus! Er zitten al kolen in, dus je hoeft enkel nog de kolen aan te steken en de barbecue kan beginnen. Door het kleine formaat is de bbq makkelijk mee te nemen.

Een sfeervolle geschenkdoos met zomerse print wordt opgemaakt met:

 • Instant barbecue
 • Bamboe satéstokjes 30cm, 100 stuks
 • Servetten met hamburgerprint
 • Twee flesjes Corona extra à 35,5cl
 • Hamburgers, 2 stuks
 • BBQ saus, 160ml
 • BBQ mallows, 250gr


Prijs: € 25,95 (ex BTW en verzendkosten)

Luxe strandpakket

Echt verrassen doe je met dit luxe strandpakket. De koeltas geeft in combinatie met alle gele producten een gave uitstraling! Samen met diverse zomerse activiteiten maar het een dagje naar het strand compleet. De alcoholische drinks zijn een prettige bijkomstigheid en verhogen het schenkrendement. Ook is er gedacht aan de liefhebbers van alcoholvrij bier! De zonnebril is UV werend en door de zonnebrand vergeet men zicht niet in te smeren.

Ook hier geldt weer net zoals alle andere pakketten dat het mogelijk is om het pakket nog meer eigen te maken door hem verder samen te stellen en eventueel met logo te bedrukken. Twijfel niet langer en ga aan de gang met dit fantastische luxe strandpakket.

Prijs: € 15,95 (ex BTW en verzendkosten)

SeatZac zomerpakket

De SeatZac is een trendy item en makkelijk mee te nemen waar je ook maar naar toe wilt. Het strand of het park het enige wat je nodig hebt is lucht. Of waag je je liever in het zwembad met en opblaas watermeloen als houder voor je drankje? O en vergeet niet te genieten van overheerlijke snack en mocktails. Maak kennis met dit SeatZac zomerpakket en geniet van alle gemakken die dit met zich meebrengt.

Prijs: € 36,95 (ex BTW en verzendkosten)

Toerist in eigen land

Het is helemaal in om de toerist in eigen land uit te hangen sinds corona begonnen is. Laat uw medewerkers, collega's of relaties genieten van het mooie Nederland door met dit pakket er op uit te gaan! Van producten die handig zijn om op de fiets te gebruiken tot snacks voor onderweg. Kras wanneer je thuis bent op de Toerist in Eigen Land krasposter aan waar je allemaal bent geweest in Nederland.

Prijs: € 41,95 (ex BTW en verzendkosten)

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.