Over ons

Op zoek naar een bedrijf dat het anders doet op gebied van relatiegeschenken, bedrijfs- en promokleding, give aways en kerstpakketten? Onze toegevoegde waarde ligt in het adviseren en creatief meedenken, om samen tot een leuk, mooi en verrassend concept te komen. Wij zijn betrokken, snel en flexibel en helpen je graag persoonlijk. 

Je vindt onze showroom in Apeldoorn. Kom langs en laat je verrassen. Wij denken graag met je mee.

Verrassend anders!

Promohouse bestaat sinds 1998 en door een voortdurende  groei van activiteiten werd in 2013 een fraai nieuwbouwpand in Apeldoorn Noord betrokken. In dit pand met showroom van maar liefst 600m2 vindt je goed gestyled per productgroep een grote collectie bedrijfs- en promotiekleding, premiums, relatiegeschenken, kerst- en themapakketten. Vanuit deze showroom is het team van Promohouse optimaal in staat om jou te adviseren. Dat adviseren doen we door goed te luisteren naar jouw wensen en deze te vertalen naar een onderscheidend product. Dat doen we al heel wat jaren en hebben daardoor een hechte, persoonlijke  band opgebouwd met onze relaties. Wij leveren voornamelijk aan bedrijven maar ook scholen, instellingen,  sportclubs en verenigingen weten de weg naar Promohouse te vinden.

Kwaliteit en service

Een belangrijk uitgangspunt van Promohouse! Vanaf het moment van een (product)idee of concept tot de realisatie van het uiteindelijke product of concept  denken wij voortdurend met je mee en checken we per fase of het product voldoet aan jouw wensen en eisen. Veel bedrijven, scholen en verenigingen adviseren wij op het vlak van corperate identity.  Dat varieert van het leveren van een balpen tot een speciaal gemaakte polo.

Promohouse levert naast de bestaande producten ook custom made premiums, bedrijfs- en promotiekleding, maatwerk in de meest exclusieve vorm.

Bij het bepalen van het ontwerp werken we veelal met een voorbeeldprint om jou daardoor een goede indruk te geven van het te leveren artikel. Na goedkeuring leveren we het product binnen de afgesproken levertijd, snel en vakkundig en altijd volgens de vooraf gestelde specificaties.

Bij Promohouse heb je altijd te maken met een vast, persoonlijk en vakkundig aanspreekpunt. Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen doen kunnen we net een stapje extra zetten om te zorgen voor een tevreden klant!

Het team

Edwin Edwin Edwin

Edwin

Monique Monique Monique

Monique

Linda Linda Linda

Linda

Pieter Pieter Pieter

Pieter

Bo Bo Bo

Bo

Marthe Marthe Marthe

Marthe

Michiel Michiel Michiel

Michiel

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.