• pagetitle pagetitle pagetitle
  • Verrassend anders! Verrassend anders! Verrassend anders!

Showroom Promohouse in Apeldoorn voor inspiratie

We heten je graag van harte welkom in onze showroom in Apeldoorn. Met een showroom van maar liefst 600m² vind je verschillende ingerichte ruimtes met de laatste trends en nieuwste collectie op het gebied van bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken, sportprijzen en kerst- en themapakketten.

Maak een afspraak in onze showroom: 055 - 578 88 05

Onze showroom is geopend op werkdagen van 8.30 uur tot 17.00 uur. Lukt dat niet in de agenda, dan maken we graag een afspraak buiten kantoortijd.

We besteden veel aandacht aan onze showroom, kom langs en laat je verrassen. Uiteraard staat de koffie voor je klaar.

Promohouse relatiegeschenken showroom Apeldoorn

Werkkleding en bedrijfskleding bij Promohouse Apeldoorn

Een complete showroom op de begane grond is de plek waar alle bedrijfskleding en werkkleding te zien is. Passen is uiteraard ook geen probleem.  Medewerkers in herkenbare en goede kleding van het bedrijf op locatie, bij klanten of tijdens een evenement zorgt voor een totaalbeeld. Bij ons vind je de kwaliteitsmerken Havep, Mascot, Snickers en Tricorp in het assortiment. Ook veiligheidsschoenen van o.a. de merken Redbrick, Grisport, Puma en Quick. Merken die staan voor een eigentijdse uitstraling, een lange levensduur en een perfecte pasvorm. Aan de hand van jouw wensen en eisen komen we tot een kledingconcept wat past bij de cultuur en werkwijze van jouw bedrijf.

Relatiegeschenken en promotie artikelen bij Promohouse

In dit gedeelte van de showroom vind je de promotie artikelen en relatiegeschenken opgesteld. Een uitgebreid assortiment met mogelijkheden om je bedrijf, organisatie of evenement extra aandacht te geven. Op de eerste etage van onze showroom is het eerste waar je door geïnspireerd wordt de promotie artikelen en relatiegeschenken bedrukt met bedrijfslogo.

Kerstpakketten en themapakketten in onze showroom in Apeldoorn

In onze showroom vind je vervolgens veel themapakketten en kerstpakketten tentoongesteld. Een echte etalage met pakketten voor Kerst of andere thema's om personeel of zakelijke relaties extra aandacht te geven. Op de eerste etage van onze showroom vind je de pakketten opgesteld waar je zelfs door geïnspireerd kan worden om bijvoorbeeld een eigen kerstpakket samen te stellen.

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.